tysdag 7. august 2007

Rockin' Girl Blogger

Tusen takk for Rockin' Girl status, MUFFIN !

MUFFIN er jo ein av Bloggerane eg gjerne kunne tenke meg å gi denne stafettknappen då.Det er gøy å kikke på foto og maleri i bloggen hennar.
MEN no tek vi turen nordover til
BEATE -ho målar, driv med håndarbeide, og fotograferer naturen der nord. Litt Bodø Glimt stoff finn du og i bloggen hennar.
SKYMRING har eg akkurat oppdaga.Ho har ein blogg eg heilt sikkert vil besøke ofte. Berre ta eit besøk der og sjå kor godt ho skriv.
ILLU-MINA har hender som får noko vakkert og unikt utav eitkvart materiale dei er i kontakt med.
MIANN har nyleg flytta inn i atelieret som ho har pussa opp. No er det visst nålefilting ho eksperimenterer med. Besøker du bloggen hennar må du ikkje gløyme å kikke på "mine bilder", heimesida hennar. Der går det fint an å tilbringe litt tid.

6 kommentarer:

illu-mina sa...

Tusen takk for hyggelige ord. Det går bare litt treigt akkurat nå. Skjer mest på interiørsiden, rokkeringer i heimen.

@tone sa...

Høyrest jo ut som det berre er i bloggen det går litt treigt, og det er sikkert OK?
Kikkar innom ein og annan gong for å sjå eg. Det er jo litt fint med bloggar som ikkje blir altfor ofte oppdatert og synest eg.Litt kjekt å finne att det eg har sett tidlegare og :)

skymring sa...

Oj oj oj! Dette var overraskende. Tusen takk! Skymring er en blogg som ikke akkurat kan beskyldes for å være aktiv, som du sikkert ser. Det hender jeg skriver, men det går en stund mellom hver gang, og som oftest må jeg ha en kniv eller to på strupen for å klare å grave meg opp av andre kreative prosjekter. Men dette var jo inspirerende :)
mest aktiv er jeg nok på den andre bloggen min, http://huldremor.sprayblogg.no

Beate Larssen sa...

Tusen takk. Kjempekoselig :) Har store pc-problema for tida og er sjeldent på nett, men satsa på å få oppdatert på bloggen snart...

@tone sa...

Beate,har merka at det har vore stille hos deg ei tid.Eg er innom iblant og ser etter deg.
skymring, ja eg registrerte at det ikkje er ein blogg som ofte blir oppdatert,men eg bryr meg ikkje så mykje om at det sjelden er nye innlegg så lenge det eg finn der er interessant.
Du skriv jo såå godt!!

skymring sa...

Tusen takk, nå ble jeg smigret :)
Linken som er død gikk forresten til Delirium, en svært aktiv blogger som dessverre valgte å kodelåse bloggen sin for å holde kommende innlegg privat. Men hun kunne jo liksågodt ha kjøpt seg en papirdagbok i steden, og latt bloggen stå åpen, synes jeg da... Innlegget jeg linket til handlet om klimakrisen og var veldig bra.